TOP 3 BEAUTY MASKS - LUSH

sobota, ledna 23, 2016

lush
We do love Lush! We know, it is quite over-prized, BUT the truth is, it stays with you for a long time and it is just awesome! No need for introduction.
Today, we will show you our most favourite masks for a super GLAM face.

Milujeme Lush, ano, občas je trošku dražší, ale my myslíme, že se to vyplatí. Vydrží to doopravdy dlouho a je z toho hodně užitku. Nemusíte to nijak představovat a dneska vám ukážeme naše neoblíbenější masky pro super GLAM obličej.

MASK OF MAGNAMINTY
It has five out of five donuts! 
It is the absolute best and if you wanna look in a minute fresh, smell good (haha) and feel great with your appearance, this is it, bitches. As you know, we like sugar a lot and sugar makes the face sometimes little bit angry and this helps for sure! It is pure magic with its cleaning abilities.
PREVENTION, FRESNESS, BEAUTY, LOVE
Doporučuje pět z pěti donatů!
Je to to nejlepší pro vaši pleť, co najdete pod sluncem. Během minutky vám dá svěžest, vůni a úžasný pocit mladého a svěžího obličeje. Jako správní donuti milujeme cukr a cukr nedělá nic dobrého na ksichtíku. Tohle ale pomůže. Čistá magie s čistícími účinky. Nedáte už z ruky.
PREVENCE, SVĚŽEST, KRÁSA, LÁSKA

THE SACRED TRUTH
It has four donuts out of five.
The first mask gives you fresh and clean face, this one gives you the right nutrition your face need. We need it to prevent little wrinkles on our face. Also we need to give it beauty and make it younger. Full of great ingredients.
YOUTH, BEAUTY, NUTRITION
Doporučují čtyři z pěti donatů.
První maska vám hlavně vyčistí obličej, tato vám zase dá vláhu a výživu. Musíme předcházet vráskám, ale taky potřebujeme krásu a mladiství vzhled, což se od této masky dočkáte hned po pár užití. Plná skvělých ingrediencí.
OMLAZENÍ, KRÁSA, VÝŽIVA

BRAZENED HONEY
It has four out of five donuts!
We did not see any difference on our faces first, but after some time we saw it! It is a great, clean and natural peeling as well. It gives you fresh and clean face without drying it out, it has nutrition and calming effect. It smells just yummy.
CLEANING, FRESNESS, BRIGHTNESS, BEAUTY
Doporučují čtyři z pěti donatů!
Nejdříve jsme neviděli žádné rozdíly na obličeji, ale po několika užití o přišlo. Maska krásně vyhlazuje, zbavuje vás zbytečné šedi a dodá super peeling, který vaši pleť i omladí. Nejen výživa, ale i zklidňující a čistící efekt. Úžasně voní.
ČISTOTA, SVĚŽEST, ZÁŘIVOST, KRÁSA

You Might Also Like

1 komentářů

  1. já jsem měla od lush masku aysha, tyhle tvoje jsem nezkoušela ale věřím, že budou perfektní, jelikož lush má všechno dobré !

    OdpovědětVymazat

Thank you!

Like us on Facebook

GFC

Subscribe

.